Escape Hunt

Welke spellen heeft Escape Hunt Groningen?

augustus 31, 2016 by in category FAQs with 0 and 0

Escape Hunt Groningen heeft momenteel drie spannende spellen:

Diefstal KNVB beker uit FC Groningen museum (kamer 1 & 2)

Het is de grote opening van het FC Groningen museum in het Noordlease stadion. De suppoost opent de deuren van het FC Groningen museum en ontdekt dat de KNVB beker vermist is. Kun jij dit waardevolle bezit terug vinden voor de gasten arriveren? (Zelfs als je geen voetbal fan bent, zul je dit spel leuk vinden)

Het Engelse Familie Drama (kamer 3 & 4)

Het Engelse Familie Drama is een new second generation game, gelanceerd in september 2015. Het is 1968. Jullie zijn de kinderen van John en Jane, een uitermate rijk echtpaar. Het echtpaar is de eigenaar van een zeer succesvolle scheepswerf, die al generaties lang in het bezit is van de familie. Nu hebben jullie ‚ingebroken’ in het ouderlijk huis… Want jullie maken je grote zorgen, er gebeuren de laatste tijd vreemde dingen.

Het Dodelijk Virus in de Hortus Botanicus (kamer 5 & 6)

Terwijl de avond valt in de Hortus Botanicus, wordt er een gruwelijke ontdekking gedaan. Het lijkt erop dat een zeer gevaarlijk gif zich door de botanische tuin verspreidt. De praefectus Horti zit met de handen in het haar en heeft de Hortelani onmiddellijk de opdracht gegeven om een team van deskundigen te vormen. Deze moeten zo snel mogelijk een tegengif zien te vinden, om de ondergang van de Hortus te voorkomen.

Ben je nieuwsgierig naar onze spellen? Bekijk dan het volgende filmpje om een indruk te krijgen van de spellen!

U kunt hier onze spannende spellen boeken.

Boek snel, want op sommige dagen zitten we erg snel vol! Wij blijven onze spellen constant vernieuwen. Momenteel zijn wij weer druk bezig met het vernieuwen van onze kamers. Deze zal te maken hebben met een specifieke club in Groningen… Nieuwsgierig? Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte!

Add comment