Escape Hunt

Aanbieding: Verjaardagsfeestjes voor maar 15 euro per persoon!

juli 22, 2016 by in category Escape Hunt News with 0 and 0

Een spannend en uitdagend verjaardagsfeestje!

Het is een unieke belevenis waar ze nog lang over na zullen op praten! Momenteel hebben we zelfs een fantastische aanbieding voor verjaardagsfeestjes. Op woensdagmiddag en op zondag bedragen de kosten slechts 15 euro per kind voor een verjaardagsfeestje (vanaf vijf kinderen). U kunt alleen gebruik maken van deze aanbieding indien u telefonisch, via de mail of via het contactformulier boekt.

Kinderen vanaf 11 jaar kunnen een verjaardagsfeestje geven bij Escape Hunt. Kinderen dienen begeleidt te worden door een volwassene (deze volwassene speelt gratis mee).

Wij hebben zes kamers met drie verschillende thema’s. We hebben de volgende thema’s:

•Diefstal KNVB beker uit FC Groningen museum

•Engels Familie Drama

•Dodelijk Virus in de Botanische Tuin

Wij raden aan om voor verjaardagsfeestjes de kamer Dodelijk Virus in de Botanische Tuin te boeken. Dit thema is iets gemakkelijker dan de de overige thema’s. Ook krijgt elk groepje een eigen game manager, deze kan op elk gewenst moment om hulp gevraagd worden. Indien nodig bieden de game managers wat extra hulp. Na het spelen van Escape Hunt krijgen de kinderen een glaasje ranja en een zakje chips. Het verjaardagsfeestje wordt afgesloten met een groepsfoto waar ze zich verkleden in onze Escape Hunt kleding.

Ben je benieuwd naar de kamer het Dodelijk Virus in de Hortus Botanicus? Lees hier meer over de kamer en bekijk de teaser!

Add comment