Escape Hunt

Over the escape hunt experience Groningen

de ultieme live escape game

Op 31 oktober 2014 heeft Escape Hunt haar deuren geopend in Groningen. In Escape Hunt Groningen moet je samen met je groepsleden een mysterie op lossen, waardoor je kan ontsnappen uit onze kamers. Door middel van logisch nadenken, hoofdrekenen en samenwerken kun je een van onze spannende mysteries oplossen.

Wie heeft Escape Hunt naar Groningen gehaald?

Johan Brakema is de eigenaar van Escape Hunt Groningen. Johan is niet onbekend met het brengen van een nieuw concept naar Groningen. In 1982 bracht Johan de McDonald’s naar de Herestraat Groningen. Nu heeft Johan in Escape Hunt een nieuwe spannende uitdaging gevonden.

Escape Hunt Groningen

Escape Hunt Groningen heeft zes kamers met drie verschillende thema’s. In elke kamer kunnen maximaal 5 personen spelen en minimaal 2 personen. In Escape Hunt Groningen heb je altijd een privé kamer, dus je speelt nooit met onbekende mensen. Escape Hunt Groningen is dagelijks geopend vanaf 14.00 tot 20.00. Op zaterdag openen we om 12.30 en sluiten we om 21.30.

an-exhilarating-challange.jpg

Daag jezelf uit in Escape Hunt Groningen

Welke spellen heeft Escape Hunt Groningen?

Escape Hunt Groningen heeft momenteel drie super spannende thema’s. Onze thema’s zijn:

  • Diefstal KNVB beker uit FC Groningen museum: Het is de grote opening van het FC Groningen museum in het Noordlease stadion. De suppoost opent de deuren van het FC Groningen museum en ontdekt dat de KNVB beker vermist is. Kun jij dit waardevolle bezit terug vinden voor de gasten arriveren? (Zelfs als je geen voetbal fan bent, zul je dit spel leuk vinden)
  • Engels Familie Drama: Het is 1986. Jullie zijn de kinderen van John en Jane, een uitermate rijk echtpaar. Het echtpaar is de eigenaar van een zeer succesvolle scheepswerf, die al generaties lang in het bezit is van de familie. Nu hebben jullie ‚ingebroken’ in het ouderlijk huis… Want jullie maken je grote zorgen, er gebeuren de laatste tijd vreemde dingen.
  • Dodelijk Virus in de Botanische Tuin: Terwijl de avond valt in de Hortus Botanicus, wordt er een gruwelijke ontdekking gedaan. Het lijkt erop dat een zeer gevaarlijk gif zich door de botanische tuin verspreidt. De praefectus Horti zit met de handen in het haar en heeft de Hortelani onmiddellijk de opdracht gegeven om een team van deskundigen te vormen. Deze moeten zo snel mogelijk een tegengif zien te vinden, om de ondergang van de Hortus te voorkomen.

Boek hier een van onze spannende thema’s of bekijk de beschikbaarheid! 

Natuurlijk blijven wij altijd vernieuwen en krijgen we ook regelmatig nieuwe spellen. Momenteel zijn wij bezig met nieuwe spellen. Hou onze website en Facebook pagina in de gaten en blijf op de hoogte!

‘Super beleving’

‘Via een vriendin kwam ik in aanraking met The Escape Hunt Expierence Groningen. Samen met familieleden (5 personen) werd ik opgesloten in 1 van de 6 kamers die Escape Hunt Groningen biedt. Het doel van het spel is om mysteries op te lossen waar je in totaal een uur de tijd voor krijgt. Door een duidelijk verhaal, mooi decor en spannend achtergrond muziekje waan je je direct een detective en word je helemaal meegezogen in het verhaal. De puzzels en mysteries vallen qua moeilijkheid behoorlijk tegen, vooral aangezien we vooraf onszelf hadden voorgehouden dat we er in een klein half uurje wel even het spel zouden oplossen!! Uiteindelijk kwamen we niet in de buurt met een kleine 70 minuten, maar wat hebben we genoten. Iedereen heeft zijn eigen sterke en zwakke punten, waardoor je elkaar prima kunt aanvullen en als je niet uit een bepaalde puzzel komt, kun je altijd nog een hint vragen. Iets wat ik eerder had moeten doen!;) Ik kan dit spel iedereen aanraden die van gezelligheid, puzzels en spanning houdt.’

Roman B.

Een fantastisch avontuur

In Escape Hunt wordt u ontvangen in onze sfeervolle Sherlock Holmes lounge. Hierna krijgt u in de kamer de briefing van een van onze enthousiaste game managers. Dan begint het spel.. 60 minuten staat op de klok, de muziek start en u bent officieel begonnen. Door gebruik te maken van elkaars vaardigheden kunt u een mysterie op lossen en daardoor ontsnappen uit onze kamer. Naderhand bieden wij u een kopje koffie of thee aan en kunt u gezellig napraten in onze Sherlock Holmes lounge. Uw ervaring is compleet met een foto in onze authentieke Escape Hunt kleding.

Waarom naar Escape Hunt Groningen?

  • Privé kamers;
  • Spelen vanaf 2 personen;
  • Enthousiaste game managers;
  • Op loopafstand van het centrum;
  • Bushalte op 1 minuut loopafstand;
  • Spannende en vernieuwende spellen;
  • Boek 2 dezelfde kamers en speel tegen je vrienden.

Escape Hunt Groningen een ervaring om nooit te vergeten!

a-unique-test-of-your-wits.jpg

Daten bij Escape Hunt

We zijn een van de weinige escape rooms die groepen van 2 personen verwelkomen. Bij Escape Hunt kunt u een fantastische ervaring met zijn tweetjes ervaren. Jullie spelen in een privé kamer. Lukt het jullie samen om op tijd te ontsnappen?

Speel met je familie

Tegenwoordig gaat bijna niemand van huis zonder smartphone en andere gadgets. Escape Hunt is de leukste manier om ‘quality time’ met familie te besteden. Escape Hunt is een ervaring om nooit te vergeten.

Vrienden na werk

Of het nu een vrijdag avond is of een maandag middag. Wij zijn open, zodat u even kan ontsnappen aan werk. Of je met vrienden, collega’s van werk of beide speelt, je bent verzekerd van een spannend avontuur.

Bedrijfsuitjes & Teambuidling

Escape Hunt is het ultieme spel om teambuilding te bevorderen. Je leert elkaar op een nieuwe manier kennen. We bieden een uniek programma aan met verschillende arrangementen, waarbij ‘fun& excitement’ de uitgangspunten zijn.