Escape Hunt

Indoor activiteiten Groningen

augustus 25, 2015 by in category FAQs with 0 and 0

Indoor activiteiten Groningen

Escape Hunt is een van de leukste indoor activiteiten Groningen. Weer of geen weer, bij Escape Hunt ben je gegarandeerd van een leuke, originele en spannende activiteit.

Ga 100 jaar terug in de tijd

In Escape Hunt voelt het alsof je 100 jaar terug in de tijd bent gegaan. Kruip in de huid van een beroemde detective en los samen met je team spannende mysteries en raadsels op. Tijdens het spelen van Escape Hunt worden er geen telefoons of rekenmachine gebruikt. Lukt het jouw team om onze raadsels op te lossen?

Welke spellen heeft Escape Hunt Groningen?

Escape Hunt Groningen heeft momenteel drie super spannende thema’s. Onze thema’s zijn:
Diefstal KNVB beker uit FC Groningen museum: Het is de grote opening van het FC Groningen museum in het Noordlease stadion. De suppoost opent de deuren van het FC Groningen museum en ontdekt dat de KNVB beker vermist is. Kun jij dit waardevolle bezit terug vinden voor de gasten arriveren? (Zelfs als je geen voetbal fan bent, zul je dit spel leuk vinden)
New generation game: Engels Familie Drama Het Engelse Familie Drama is een new second generation game, gelanceerd in september 2015. Het is 1986. Jullie zijn de kinderen van John en Jane, een uitermate rijk echtpaar. Het echtpaar is de eigenaar van een zeer succesvolle scheepswerf, die al generaties lang in het bezit is van de familie. Nu hebben jullie ‚ingebroken’ in het ouderlijk huis… Want jullie maken je grote zorgen, er gebeuren de laatste tijd vreemde dingen.
Dodelijk Virus in de Hortus Botanicus: Terwijl de avond valt in de Hortus Botanicus, wordt er een gruwelijke ontdekking gedaan. Het lijkt erop dat een zeer gevaarlijk gif zich door de botanische tuin verspreidt. De praefectus Horti zit met de handen in het haar en heeft de Hortelani onmiddellijk de opdracht gegeven om een team van deskundigen te vormen. Deze moeten zo snel mogelijk een tegengif zien te vinden, om de ondergang van de Hortus te voorkomen.

Boek hier jou thema naar keuze en ontdek zelf waarom Escape Hunt een van de leukste indoor activiteiten in Groningen is.

Openingstijden Escape Hunt Groningen

Escape Hunt is dagelijks geopend vanaf 14.00 tot 20.00. Op zaterdag begint het eerste spel op 12.30 en spelen we het laatste spel om 21.30. Op maandag zijn we geopend van 14.00 tot 18.00. Onze spellen beginnen op de volgende tijden:
12.30 (alleen op zaterdag)
14.00
15.30
17.00
18.30
20.00
21.30 (alleen op zaterdag)

Neem nu contact met ons op voor meer informatie voor uw indoor activiteiten Groningen

Add comment