Escape Hunt

Groepsactiviteiten Groningen

augustus 25, 2015 by in category FAQs with 0 and 0

Groepsactiviteiten Groningen

Zoek je een uitdagende en originele groepsactiviteiten Groningen? Neem dan eens een kijkje bij Escape Hunt Groningen. Wij bieden de spannende, innovatieve en surrealistische Escape Hunt Experience.

Schuilt er een detective in jou?

Na een briefing van een van onze gemotiveerde gamemasters begint het spel. 60 minuten tikken weg op de klok.. In deze 60 minuten moeten jullie door samenwerken, logisch nadenken en nog veel meer andere vaardigheden een mysterie op lossen.

Lukt het jouw team om de klok te verslaan en een mysterie op te lossen?

Met hoeveel personen kun je Escape Hunt spelen?

Je kan al Escape Hunt spelen met twee personen. Op hetzelfde tijdstip kunnen er maximaal 30 personen spelen. In dit geval speel je tegen elkaar verdeeld over onze zes kamers. Escape Hunt kan gespeeld worden vanaf 20 euro per persoon.

Boek hier een kamer of bekijk de beschikbaarheid van Escape Hunt Groningen.

Breidt groepsactiviteiten Groningen uit met een van onze arrangementen!

Maak uw groepsactiviteiten Groningen nog completer met een van onze leuke arrangementen. Ga verder met het oplossen van mysteries en kies voor Mysterybox Cooking bij Dennis Cooking Place. Laat je verassen door een heerlijke cocktail proeverij bij Mr Mofongo. Bekijk hier onze volledige arrangementen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw groepsactiviteiten Groningen. 

Openingstijden

Escape Hunt is dagelijks geopend van 14.00 tot 20.00. Op zaterdag openen we om 12.30 en spelen we het laatste spel om 21.30.

Adres

The Escape Hunt Experience Groningen is gevestigd aan het Hout 1, 9725 AD Groningen. Escape Hunt is op loopafstand van het centraal station en het stadscentrum. Er is een bushalte op 1 minuut loopafstand van Escape Hunt.

Add comment