Escape Hunt

DE FC GRONINGEN ESCAPE HUNT COMPETITIE!

maart 9, 2017 by in category Escape Hunt News with 0 and 0

DE FC GRONINGEN ESCAPE HUNT COMPETITIE!

 

Ben jij creatiever dan Hans Nijland? Is jouw groep sneller dan de selectie van FC Groningen? Ben je vindingrijker dan de journalisten van het Dagblad van het Noorden? Dan daagt The Escape Hunt Experience Groningen en FC Groningen jullie uit voor de FC Groningen Escape Hunt Competitie! Kun je binnen 60 minuten het mysterie „Diefstal KNVB Beker uit FC Groningen museum” ontrafelen? Vind de beker en bereik een plek op de ranglijst met prominenten!

Wat is de FC Groningen Escape Hunt competitie?

De „FC Groningen Escape Hunt competitie” is tot stand gekomen uit het samenwerkingsverband tussen Escape Hunt Experience Groningen en FC Groningen. Groepen uit alle geledingen van FC Groningen spelen bij Escape Hunt Groningen het nieuwe spel „Diefstal KNVB beker uit FC Groningen Museum”. De FC directie, een spelers team, de technische staf en overige afdelingen binnen FC Groningen zijn de komende tijd bij Escape Hunt Groningen te vinden. Ook sport journalisten van noordelijke media nemen deel aan de competitie. Teams bestaan uit 4 of 5 personen en de stand wordt op deze pagina bijgehouden. De benodigde tijd om te ontsnappen uit de kamer bepaald de stand op de ranglijst. Op deze pagina kun je de resultaten zien.

Wil je met een team deelnemen en het opnemen tegen de prominenten? Dat kan!

Hoe doe je mee aan de competitie?

Stuur een mail naar: [email protected] vermeld het aantal teams en het aantal deelnemers. Je kunt deelnemen met teams van minimaal twee en maximaal vijf personen. Twee teams kunnen tegelijkertijd de strijd tegen elkaar opnemen. Schrijf in de mail je voorkeur voor een datum en tijdstip. Wij nemen dan snel contact op.

Maak jou experience compleet met het FC Groningen arrangement! 

Wil je meer dan alleen het spel? Bekijk hier dan onze verschillende arrangementen. Daarnaast hebben wij een speciaal arrangement met FC Groningen! Je doet eerst mee aan de competitie bij Escape Hunt. Daarna krijg je een rondleiding bij FC Groningen (en in het bijzonder: het FC Groningen museum) met aansluitend een borrel! Mocht je hier gebruik van willen maken, stuur dan een e-mail: [email protected]

Bekijk hier het FC Groningen arrangement

Bekijk hier onze arrangementen

Bedrijfsuitjes Escape Hunt

 

Stand competitie

De volgende teams hebben al meegedaan aan de FC Groningen Escape Hunt competitie. Momenteel op nummer één staat FC Groningen, Team directie. Lukt het jou om Hans Nijland en Robbert te verslaan?

  1. FC Groningen, Team Directie, aanvoerder(s)(Hans Nijland en Robbert Klaver): 61:00 minuten. 
  2. DVHN sportredactie aanvoerder(s)(Jan Mennega & William Pomp): 76:00 minuten
  3. FC Groningen, Team Spelersselectie, Aanvoerder Sergio Padt.                                                                               
  4. FC Groningen, Team Technische staf, Aanvoerder Ernest Faber.   
  5.                                                                       

1.  FC Groningen (Team Directie) aanvoerder(s): Hans Nijland en Robbert Klaver.

Wat kwam de directie van FC Groningen (Hans Nijland en Robbert Klaver) nog meer doen bij Escape Hunt Experience Groningen? Ze namen deel aan de FC Groningen – Escape Hunt competitie! In een tijd van 61 minuten ontrafelden de heren het mysterie van de gameroom: “Diefstal KNVB beker uit FC Groningen museum”. De competitie is nu echt van start!

Add comment