Escape Hunt

Escape Hunt: de leukste escape room Groningen

augustus 25, 2015 by in category FAQs with 0 and 0

Escape room Groningen

Ben je op zoek naar een spannende en vernieuwende escape room Groningen? Dan ben je aan het goede adres. Sinds 31 oktober is Escape Hunt in Groningen gevestigd. Escape Hunt heeft 6 escape rooms, met 3 verschillende innovatieve thema’s.

Waar is Escape Hunt Groningen gevestigd?

Escape Hunt is op loopafstand van zowel het station als het centrum. Ook is er een bushalte gelegen op 1 minuut loopafstand van Escape Hunt.
Het adres: Het Hout 1, 9723 LA Groningen.

Welke spellen heeft Escape Hunt Groningen?

Escape Hunt Groningen heeft momenteel drie super spannende thema’s. Onze thema’s zijn:
Diefstal KNVB beker uit FC Groningen museum: Het is de grote opening van het FC Groningen museum in het Noordlease stadion. De suppoost opent de deuren van het FC Groningen museum en ontdekt dat de KNVB beker vermist is. Kun jij dit waardevolle bezit terug vinden voor de gasten arriveren? (Zelfs als je geen voetbal fan bent, zul je dit spel leuk vinden)
De Engelse Familie Vete: New generation game: Engels Familie Drama Het Engelse Familie Drama is een new second generation game, gelanceerd in september 2015. Het is 1986. Jullie zijn de kinderen van John en Jane, een uitermate rijk echtpaar. Het echtpaar is de eigenaar van een zeer succesvolle scheepswerf, die al generaties lang in het bezit is van de familie. Nu hebben jullie ‚ingebroken’ in het ouderlijk huis… Want jullie maken je grote zorgen, er gebeuren de laatste tijd vreemde dingen.
Dodelijk Virus in de Botanische Tuin: Terwijl de avond valt in de Hortus Botanicus, wordt er een gruwelijke ontdekking gedaan. Het lijkt erop dat een zeer gevaarlijk gif zich door de botanische tuin verspreidt. De praefectus Horti zit met de handen in het haar en heeft de Hortelani onmiddellijk de opdracht gegeven om een team van deskundigen te vormen. Deze moeten zo snel mogelijk een tegengif zien te vinden, om de ondergang van de Hortus te voorkomen.

Voor spelers die iets meer uitdaging willen raden wij aan het thema Moord in de Studio of het Engelse Familie Drama te spelen. Speel je voor de eerste keer een escape room Groningen? Dan raden wij aan om het Dodelijk Virus in de Botanische Tuin te spelen.

Escape Hunt: de leukste escape room Groningen!
Natuurlijk blijven wij vernieuwen om de leukste escape room Groningen te blijven.

Plan hier uw bezoekje aan de leukste escape room Groningen!

Add comment