Escape Hunt

Bedrijfsuitjes Groningen

augustus 25, 2015 by in category FAQs with 0 and 0

Bedrijfsuitjes Groningen

Regelt u dit jaar het bedrijfsuitje en ben je op zoek naar iets nieuws, spannends en uitdagend? Zoek dan niet verder! Escape Hunt organiseert ideale bedrijfsuitjes Groningen.

The Escape Hunt Experience is het ultieme spel om teambuilding te bevorderen. We bieden een uniek programma aan met verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes en groepsuitjes, waarbij fun & excitement de uitgangspunten zijn.

Samen met een aantal van uw collega’s speelt u in een van onze zes kamers. In elk van onze kamers kunnen maximaal vijf personen spelen. In onze kamers krijgt u het gevoel 100 jaar terug in de tijd te zijn gegaan. Al zoekend naar aanwijzingen, raadsels en mysteries moet uw team binnen 60 minuten proberen te ontsnappen. Wat u nodig heeft is een scherpe geest, out of the box denken en teamwork. Escape Hunt Groningen heeft zes kamers met drie verschillende thema’s. In totaal kunnen er 30 personen tegelijk The Escape Hunt Experience spelen. Ook bieden we de mogelijkheid om meerdere rondes Escape Hunt te spelen voor grotere groepen.

Wat biedt Escape Hunt Groningen uw bedrijfsuitjes Groningen?

Escape Hunt Groningen biedt een unieke ervaring om de banden binnen het team te versterken en problemen op te lossen. The Escape Hunt Experience is een mooie ervaring op zich, maar in overleg met ons kunt u uw bedrijfsuitje uitbreiden. Bijvoorbeeld met een kookworkshop of een diner. Het horeca deel van de arrangementen rekent u rechtstreeks af met onze horeca partner. De prijzen van de arrangementen zijn exclusief het spelen van Escape Hunt. De prijs per kamer is 100 euro (maximaal 5 personen per kamer).

Arrangementen Escape Hunt Groningen

Hieronder vindt u een overzicht van onze zeven verschillende arrangementen. Voor alle arrangementen geldt dat de kosten seperaat in rekening worden gebracht. Bij Escape Hunt betaalt u de speelkosten voor Escape Hunt. De kosten voor de arrangementen rekent u rechtstreeks af met onze horeca partners.

Bekijk hier de mogelijkheden voor uw bedrijfsuitjes Groningen.

Escape Hunt staat gegarandeerd voor leuke bedrijfsuitjes Groningen waar nog tijden lang over nagepraat zal worden!

Neem contact met ons op.

Add comment