Escape Hunt

Een compleet bedrijfsuitje in Groningen!

MET VELE MOGELIJKHEDEN!

uitje

Gezellig borrelen met collega’s. Voor of na het spel

Sherlock Holmes Lounge

Ruimte voor vergadering of presentatie

Na afloop verkleden

Samenwerking: De succesfactor van jullie uitje

TEAMBUILDING IN ALLE VORMEN

Bedrijfsuitje in Groningen

The Escape Hunt Experience Groningen

The Escape Hunt Experience Groningen is het adres voor uw ultieme bedrijfsuitje in Groningen. Escape Hunt is het perfecte spel om teambuilding te bevorderen. We bieden een uniek programma aan met verschillende arrangementen, waarbij plezier in de vorm van beleving en teamwork de uitgangspunten zijn.

Met zes escape rooms, onze mooie Sherlock Holmes Lounge en onze uitstekende service zorgen we ervoor dat uw team optimaal zal genieten van uw bedrijfsuitje in Groningen. Er kunnen circa dertig personen tegelijk Escape Hunt spelen. Indien gewenst kunnen we meer rondes Escape Hunt organiseren om grotere groepen te accommoderen. Onze escape rooms zijn in het Engels en in het Nederlands te spelen. Wilt u weten waarom Escape Hunt het leukste bedrijfsuitje is?

LEES DAN ONZE BLOG: TIEN REDENEN OM EEN BEDRIJFSUITJE BIJ ESCAPE HUNT GRONINGEN TE BOEKEN!

CUSTOM MADE EVENTS

We hebben aandacht voor uw wensen. Wij organiseren graag op maat gemaakte evenementen voor uw bedrijf of team. Voor een ochtend-, middag- of avondprogramma kunnen wij u onze lounge en de escape rooms exclusief ter beschikking stellen. We stellen gezamenlijk het programma op, specifiek naar uw wensen. Zo compleet en uitgebreid als u dat wenst. Zoals bijvoorbeeld een presentatie in onze lounge met scherm en beamer, met een mooie lunch en afsluitend het spelen van Escape Hunt.

Neem gerust contact met ons op, zodat we samen een evenement op maat voor u kunnen samenstellen. We werken nauw samen met restaurants in de buurt, dus we kunnen voordelige combinatiedeals voor u organiseren.  U kunt alvast een aantal mogelijkheden bekijken in onze arrangementen.

BEKIJK HIER ONZE ARRANGEMENTEN!

Wilt u een uitje boeken of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Sfeervolle lounge beschikbaar voor uw team!

DSC01608
uitje
16797365_1272987522791096_7675603866867652486_o

Maak uw uitje compleet met één van onze vele arrangementen. Lunchen, borrelen, presenteren of vergaderen: het kan bij Escape Hunt. Dineer afsluitend bij een restaurant in het centrum van Groningen.

Een compleet programma stellen wij graag voor u samen!