Escape Hunt

Bedrijfsuitje Groningen

HET PERFECTE BEDRIJFSUITJE

The Escape Hunt Experience Groningen is het ultieme bedrijfsuitje. Escape Hunt is het perfecte spel om teambuilding te bevorderen. We bieden een uniek programma aan met verschillende arrangementen, waarbij plezier in de vorm van teamwork de uitgangspunten zijn. Samen met een aantal van uw collega’s speel u in één van onze zes gamerooms.. Al zoeken naar aanwijzingen, raadsels en mysteries moet uw team binnen 60 minuten proberen te ontsnappen. Wat u nodig heeft is een scherpe geest, out the box denken, waarbij het allemaal draait om teamwork. Escape Hunt Experience Groningen heeft zes gamerooms met drie verschillende thema’s. In elk van onze gamerooms kunnen maximaal vijf a zes personen spelen. In één speelronde kunnen totaal ongeveer 30 tot 36 personen tegelijk deelnemen. (Meer personen/speelrondes in overleg)

WAT BIEDT THE ESCAPE HUNT EXPERIENCE GRONINGEN UW BEDRIJF?

The Escape Hunt Experience Groningen biedt een unieke ervaring om de banden binnen uw team te versterken. Escape Hunt is een mooie ervaring op zichzelf, maar onze verschillende arrangementen bieden uitkomst om uw uitje helemaal compleet te maken. Wij werken samen met verschillende horeca-gelegenheden in de stad Groningen. Daarnaast hebben wij op locatie een borrel en lunch arrangement. Wilt u een custom-made event? Wilt u een presentatie houden met een beamer? Onze authentieke ontvangstlounge biedt dan uitkomst!

CUSTOM MADE EVENTS:

* Staff-meeting

* Afdelingsmeeting
* Projectgroep presentatie
* Presentatie aan de verkoopstaf

* Kick off van uw marketingprogramma met de targetsKunt u in ongedwongen en informele sfeer laten plaatsvinden in onze mooie Sherlock Holmes lounge.

EXCLUSIEF VOOR UW BEDRIJF

Voor een middag- of avondprogramma kunnen wij u onze Sherlock Holmes lounge en de speelkamers exclusief ter beschikking stellen. Waarbij wij samen met u het programma samenstellen specifiek naar uw wensen, zo compleet en uitgebreid als u dat wenst.

U kunt bijvoorbeeld kiezen uit de volgende programma onderdelen:

* Ontvangst bij Escape Hunt

*  Lunch bij Escape Hunt
*  Uw presentatie, eventueel met gastspreker
*  Speelronde(s) in de gamerooms

*  Aangeklede borrel en/of diner bij één van onze horeca-partners.

 

CONTACT GEGEVENS

Telefoon: 0508517800
E-mail: [email protected]

Website: groningen.escapehunt.com

Bekijk onze arrangementen: groningen.escapehunt.com/arrangementen

 

Onze sfeervolle Sherlock Holmes lounge

Een aangeklede borrel met uw bedrijf!