Escape Hunt

Welke spellen heeft Escape Hunt Groningen?

August 31, 2016 by in category FAQs with 0 and 0

Escape Hunt Groningen heeft momenteel drie spannende spellen:

Moord in de Studio (kamer 1 & 2)

Moord in de Studio is gelanceerd in november 2014. Je stapt 100 jaar terug in de slaapkamer van een vermoorde Duitse artiest, August Macke, die in Groningen woont. August is een echte vrouwenversierder. Is een van zijn relaties hem fataal geworden? Aan jullie de taak om de dader binnen 60 minuten te identificeren! Moord in de Studio is een van onze meest uitdagende thema’s.

Het Engelse Familie Drama (kamer 3 & 4)

Het Engelse Familie Drama is een new second generation game, gelanceerd in september 2015. Het is 1968. Jullie zijn de kinderen van John en Jane, een uitermate rijk echtpaar. Het echtpaar is de eigenaar van een zeer succesvolle scheepswerf, die al generaties lang in het bezit is van de familie. Nu hebben jullie ‚ingebroken’ in het ouderlijk huis… Want jullie maken je grote zorgen, er gebeuren de laatste tijd vreemde dingen.

Het Dodelijk Virus in de Hortus Botanicus (kamer 5 & 6)

Terwijl de avond valt in de Hortus Botanicus, wordt er een gruwelijke ontdekking gedaan. Het lijkt erop dat een zeer gevaarlijk gif zich door de botanische tuin verspreidt. De praefectus Horti zit met de handen in het haar en heeft de Hortelani onmiddellijk de opdracht gegeven om een team van deskundigen te vormen. Deze moeten zo snel mogelijk een tegengif zien te vinden, om de ondergang van de Hortus te voorkomen.

U kunt hier onze spannende spellen boeken.

Boek snel, want op sommige dagen zitten we erg snel vol! Wij blijven onze spellen constant vernieuwen. Momenteel zijn wij weer druk bezig met het vernieuwen van onze kamers. Deze zal te maken hebben met een specifieke club in Groningen… Nieuwsgierig? Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte!

Blackmail in the bedroom

content

X
Bangkok Bomb Mystery

content

X
Theft at the art gallery

content

X
Be seen on the website!

Your Name

Your Email

Your Caption

Your Image

Please complete to submit:

9 + = veertien
Please leave this field empty.

X