Escape Hunt

Bedrijfsuitje Groningen

The Escape Hunt Experience is het ultieme bedrijfsuitje! Escape Hunt is het ultieme spel om teambuilding te bevorderen. We bieden een uniek programma aan met verschillende arrangementen, waarbij fun & excitement de uitgangspunten zijn. Samen met een aantal van uw collega’s speelt u in een van onze zes kamers. In elk van onze kamers kunnen maximaal vijf a zes personen spelen. In onze kamers krijgt u het gevoel 100 jaar terug in de tijd te zijn gegaan. Al zoekend naar aanwijzingen, raadsels en mysteries moet uw team binnen 60 minuten proberen te ontsnappen. Wat u nodig heeft is een scherpe geest, out of the box denken en teamwork. Escape Hunt Groningen heeft zes kamers met drie verschillende thema’s. In totaal kunnen er 30 personen tegelijk The Escape Hunt Experience spelen.

HOE WERKT THE ESCAPE HUNT EXPERIENCE?

Tijdens het bedrijfsuitje kruipt u samen met uw collega’s in de huid van een beroemde detective, met als doel: Het oplossen van een moord. Door elkaars vaardigheden optimaal te gebruiken kunt u ontsnappen uit onze kamers. Maar pas op, de tijd tikt door en u heeft maar 60 minuten om het mysterie op te lossen…

WAT BIEDT THE ESCAPE HUNT EXPERIENCE UW BEDRIJF?

Escape Hunt Groningen biedt een unieke ervaring om de banden binnen het team te versterken en problemen op te lossen. The Escape Hunt Experience is een mooie ervaring op zich, maar in overleg met ons kunt u uw uitje uitbreiden. Bijvoorbeeld met een kookworkshop of een diner. Het horeca deel van de arrangementen rekent u rechtstreeks af met onze horeca partner. De prijzen van de arrangementen zijn exclusief het spelen van Escape Hunt.

Hieronder vindt u een overzicht van onze verschillende arrangementen. Voor alle arrangementen geldt dat de kosten separaat in rekening worden gebracht. Bij Escape Hunt betaalt u de speelkosten voor Escape Hunt. De kosten voor de arrangementen rekent u rechtstreeks af met onze horeca partners.

Bekijk de: Arrangementen Escape Hunt 

Blackmail in the bedroom

content

X
Bangkok Bomb Mystery

content

X
Theft at the art gallery

content

X
Be seen on the website!

Your Name

Your Email

Your Caption

Your Image

Please complete to submit:

− 6 = twee
Please leave this field empty.

X